Certificaten en awards

Investors in People

Investors in People

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers de kans krijgen om het beste uit henzelf te halen. Bovendien stemmen we de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen optimaal af op de strategie en doelen van onze organisatie. Deze inspanningen worden tastbaar in het zogeheten Investors in People-certificaat dat PostNL heeft.

Lees verder »

OHSAS 18001

OHSAS 18001

Iedereen heeft recht op een veilige werkplek en veilige werkomstandigheden. Wij voldoen aan de principes van OHSAS 18001. Deze standaard geeft regels en richtlijnen voor de veiligheid op de werkplek en gezonde arbeidsomstandigheden, ongeacht de plek in de organisatie. Ook helpt het om de prestaties op dit gebied steeds aan te scherpen.

Lees verder »

ISO 14001

ISO 14001

Ondernemen, duurzaamheid en aandacht voor het milieu gaan bij ons hand in hand. De prestaties op dit gebied verbeteren we doorlopend. Onze activiteiten op milieugebied voldoen aan de eisen van het internationaal erkende ISO 14001-keurmerk. Dit betekent dat we ons houden aan de wet- en regelgeving op milieugebied.

Lees verder »

Postal Technology Award

Postal Technology Award

Tijdens de PostExpo 2010 zijn onze activiteiten op het gebied van videocoderen bekroond met de Postal Technology Award in de categorie Automation Technology. Twintig vooraanstaande experts uit de mondiale postwereld riepen onze videocodeeractiviteiten uit tot het meest innovatieve proces, waarmee PostNL een belangrijke bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van de postsector.

Lees verder »