Onze klanten

GVB

GVB

GVB: ‘We hebben voor PostNL gekozen vanwege het totaalpakket. PostNL bezorgt onze fysieke post en PostNL Shore is de regisseur van onze digitale post. Het is erg prettig dat we een partner hebben die openstaat voor nieuwe ontwikkelingen.’

Lees verder »

Intomart GfK

Intomart GfK

Intomart GfK: 'PostNL levert hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs.' Door scanning en data-entry grotendeels offshore uit te voeren, worden de enquêtes van Intomart GfK snel, voordelig en accuraat verwerkt. En het levert ook nog eens tijdwinst op.

Lees verder »

Pabo Beate Uhse

Pabo Beate Uhse

Pabo: 'Alles draait bij ons om service. Dat betekent dus dat orders heel snel verwerkt moeten worden.’ Voor het sneller en efficiënter verwerken van postorders werkt Pabo samen met PostNL. Met als resultaat: tijdwinst en een besparing van 20% op de kosten.

Lees verder »

Sportvisserij Nederland

Sportvisserij Nederland

Sportvisserij Nederland: 'Aanvragen moeten snel behandeld worden om te voorkomen dat iemand illegaal vist.' Sportvisserij Nederland heeft soms minder dan een week om een officiële VISpas uit te geven. Alles draait dus om snelheid en zorgvuldigheid.

Lees verder »

Itella

Itella

Itella: ‘PostNL is dé expert in offshore data entry.’ Het Finse postbedrijf Itella zocht een betrouwbare oplossing voor de videocodering en verwerking van moeilijk leesbare adressen met als doel de eigen organisatie minder te belasten.

Lees verder »

PostNL Productie

PostNL Productie

PostNL zocht een efficiëntere manier om post te videocoderen en vond de oplossing offshore. En online. Resultaat: 6% kwaliteitsverbetering bij het videocoderen én een enorme kostenbesparing.

Lees verder »