Uw partner in digitale verwerking van gegevens

We leven in het digitale tijdperk. Dit betekent dat informatie direct beschikbaar moet zijn, 24 uur per dag, 7 dagen per week.


Wij helpen u hier graag bij. We scannen, analyseren en verwerken uw gegevens en afbeeldingen. En leveren deze informatie digitaal bij u aan. Onze verwerkingscapaciteit hiervoor is onbeperkt.

Postal automation

We zijn gespecialiseerd in videocoderen: de verwerking van adresgegevens op poststukken die de sorteermachines van postorganisaties niet kunnen lezen. Deze gegevens verwerken we razendsnel, efficiënt en goedkoop.

 

Daarnaast ondersteunen we ook bij andere postale processen. Zo digitaliseren we bijvoorbeeld orderformulieren, portokaartjes, rembourslijsten pakket herkenning en adresgegevens van retourstromen.

 

Lees verder »

 

Scannen en data-entry

U ontvangt dagelijks grote hoeveelheden informatie zoals facturen, declaraties en respons op mailings. Wij verwerken deze documenten sneller en goedkoper dan enig ander bedrijf. We doen dit voor tientallen organisaties. Uiteraard gaan we nauwkeurig en vertrouwelijk met deze gegevens om.

 

Daarnaast digitaliseren we ook andere documenten: antwoordkaarten, enquêtes, bestelformulieren, werkbriefjes en coupons uit tijdschriften, om enkele voorbeelden te noemen. Dit doen we zo nodig 's nachts, zodat bedrijven er meteen de volgende dag mee aan de slag kunnen.

 

Lees verder »

 

Document management

Onze activiteiten beperken zich niet tot scannen en data-entry. Op allerlei manieren kunnen we u helpen bij het organiseren en beheren van uw informatieketen. Ook informatie die binnenkomt via telefoon, e-mail of website, kunnen we voor u verwerken en beheren.

 

We voeren de complete regie over uw informatiestromen. Van data capture tot archivering. Hierdoor verlopen uw primaire processen efficiënter en sneller.

 

Lees verder »

 

SmartSyllabi

Samen met ConQuaestor bieden we een unieke dienst voor universiteiten, hbo-instellingen en regionale opleidingscentra (roc's) die innovatie en duurzaamheid belangrijk vinden.

 

Onderwijsinstellingen krijgen dankzij SmartSyllabi een sterk vereenvoudigd logistiek proces en de mogelijkheid van aanzienlijke kostenbesparingen.

 

Docenten kunnen het studiemateriaal in elke gewenste vorm aanleveren, notities aan de teksten toevoegen en eenvoudig updates verspreiden.

 

Studenten krijgen met SmartSyllabi interactief studiemateriaal dat ze kunnen raadplegen op alle gangbare elektronische platformen. Ook kunnen ze aantekeningen en selecties van het studiemateriaal delen met medestudenten. Al het studiemateriaal past nu in één keer in de rugzak.

 

Lees verder »