Economische missie uit Nederland op werkbezoek in Hanoi

Economische missie uit Nederland op werkbezoek in Hanoi

31 maart 2011
Eind maart bracht een delegatie van een Nederlandse economische missie een bedrijfsbezoek aan Shore in Hanoi (Vietnam). Pim Berendsen, directeur van PostNL Data & Document Management, maakte ook onderdeel uit van deze Nederlandse missie.

De complete missie die vanuit Nederland afreisde naar Vietnam bestond overigens naast circa 100 andere mensen uit het Nederlandse bedrijfsleven ook uit:

 

- hunne Koninklijke Hoogheden de Prins van Oranje en Prinses Máxima der Nederlanden

- dr. Henk Bleker, staatssecretaris van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie

- de heer J.J. Atsma, staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu

 

Shore in Azië

Shore, een zelfstandig onderdeel binnen PostNL Data & Document Management, is op dit moment de grootste data-entry werkgever in Vietnam en is daarnaast actief in de Filippijnen. We verzorgen jaarlijks voor beide landen de videocodering van ruim 220 miljoen onleesbare postcodes en huisadressen van brieven.

 

Mario Suykerbuyk, directeur Shore:"We hebben destijds voor deze locaties in Azië gekozen vanwege de snelheid van verwerking, de flexibiliteit, de schaalbaarheid van de locaties én de hoge kwaliteit. Daarnaast zijn kostenvoordelen uiteraard ook belangrijk. De schaalbaarheid en flexibiliteit hebben we gemerkt tijdens onze traditionele piek in het jaar, de drukke decembermaand. In die periode werden maar liefst ca. 500.000 poststukken per uur gedigitaliseerd, een wereldprestatie!"