Orderformulieren flexibel verwerkt

Orderformulieren flexibel verwerkt

22 februari 2011
Met onze dienst Data Verwerking kunnen wij nu ook orderformulieren voor u verwerken. Snel, flexibel en tegen lagere kosten dan u het zelf zou kunnen doen. Lees hoe u profiteert van Data Verwerking.

Nu ook voor orderformulieren en procesdocumentatie

Heeft u wel eens overwogen om uw dataverwerking uit handen te geven? Onze dienst Data Verwerking is nu ook inzetbaar voor orderformulieren. Snel, flexibel en voordelig.

 

Voor onze eigen orderformulieren maken wij al gebruik van deze dienst - dat zijn er 2,4 miljoen op jaarbasis. Een enorm volume, maar wij draaien onze hand er niet voor om. Met onze jarenlange ervaring in post en daarmee samenhangende processen, krijgt u een snelle en flexibele oplossing.

 

Orderformulieren

Alle orderformulieren die bij ons binnenkomen scannen en coderen wij, zodat we snel de informatie terugvinden in ons informatiesysteem. Bij uitval van gegevens zorgen wij voor de data entry.

 

Aangetekende zendingen

Binnenkort zetten wij Data Verwerking in voor één van onze andere grote documentstromen. Bij de verwerking van onze aangetekende zendingen hebben we namelijk te maken met ruim 4 miljoen registratieformulieren die gedigitaliseerd moeten worden voor onze administratie. Data Verwerking biedt hier dus ook uitkomst!

 

Snel en flexibel

Heeft u te maken met grote stromen post die u binnenkrijgt via antwoord- of postbusnummers? Of heeft u andere grote documentstromen in uw bedrijfsprocessen die gedigitaliseerd of geïndexeerd moeten worden? Verzeker uzelf van een snel en flexibel proces en laat de dataverwerking aan ons over! Bel ons via (030) 281 65 55 of kijk op www.tntpost.nl.