Uw data sneller en efficiënter dan ooit verwerkt

Uw data sneller en efficiënter dan ooit verwerkt

22 november 2010
Onze eigen videocodeerwerkzaamheden hebben wij uitbesteed aan een gerenommeerd bedrijf in Azië. En die oplossing bood een van onze klanten de mogelijkheid hún dagelijkse datastroom naar Azië te verschepen. Zij ontvangen namelijk elke dag duizenden antwoordkaarten via de post, die stuk voor stuk handmatig werden verwerkt. Dat kon een stuk efficiënter!

Respons 3 tot 6 dagen eerder binnen

De kaarten worden nu met onze nieuwe ontwikkelde dienst Data Verwerking gescand en vervolgens razendsnel overgeseind naar Azië. Daar worden ze ingetypt, waarna de gegevens de volgende ochtend vroeg in de systemen van onze klant staan. 's Morgens kunnen zij er meteen mee aan de slag, wat 3 tot 6 dagen verwerkingstijd scheelt. Omdat onze klant gebruikmaakt van dezelfde datastroom als wij is deze oplossing ook financieel zeer aantrekkelijk voor hen.

 

Digitale Respons Service

Het verwerken van deze antwoordkaarten is één van de voorbeelden van papieren informatiestromen die bedrijven ergens gaandeweg hun processen digitaliseren. Denk ook aan coupons uit tijdschriften waarmee consumenten abonnementen en producten aanvragen, of bestellingen doen bij postorderaars. Daarvoor bieden wij de oplossing Digitale Response Service.

 

Prestigieuze innovatieprijs

Bij het verwerken van 15 miljoen poststukken per dag merken we dagelijks hoe snel, goed en veilig onze dataverwerking is. En we zijn niet de enige die dat vinden. Tijdens de internationale beurs PostExpo 2010 in Kopenhagen, mochten we een prestigieuze innovatieprijs in ontvangst nemen: de Postal Technology International Award voor automatiseringstechnologie.

 

De keuze is aan u

Met onze nieuwe dienst Data Verwerking heeft u uw data sneller in uw systemen dan ooit. Bovendien bent u verzekerd van een indrukwekkende kostenbesparing. Om wat voor data het ook gaat: wij bieden u een razendsnelle en efficiënte manier aan om uw data te digitaliseren. Benieuwd naar úw voordeel? Wij laten het u graag zien.

 

Geïnteresseerd in uw digitale mogelijkheden?

Lees meer over deze mogelijkheid of neem contact met ons op via (088) 868 86 80.